Standaard pagina

De nieuwe keuken voorzien van een oven, afzuigkap, elektrische kookplaat, koelkast en diepvries.
Één van de drie slaapkamers met twee losse bedden. In alle slaapkamers staan deze nieuwe bedden voorzien van goede nieuwe matrassen. De bedden zijn gemakkelijk apart te zetten.
De woonkamer met aansluitend het grote terras (24 m²). De eet tafel met 6 stoelen staan normaliter op het terras.
Één van de twee badkamers met wasmachine, douche, wastafel en toilet. De andere badkamer heeft ook een douche, wastafel en toilet.
Zicht op het strandje naast het appartement op circa 75 meter lopen van het appartement.

Het appartement beschikt over 3 royale slaapkamers en twee badkamers. Een groot terras dat uitkijkt over de haven en het strand. Overdag is het gezellig druk in de haven maar na 19.00 uur loopt de haven leeg en is het rustiger met mensen.

In het appartement vind U alles zoals bestek, glazen, kopjes, borden, potten en pannen voor 6 personen. Ook zijn er genoeg handdoeken en strandlakens voor 6 personen. Belangrijk is de wasmachine. Hierdoor hoeft er niet veel bagage meegenomen te worden. Ook aanwezig een nieuwe plattebuis televisie en een nieuwe dvd speler. Onlangs is er op 3 km afstand een nieuwe Lidl gekomen. Als u over een auto beschikt kunt U ook net voorbij de Lidl bij de nieuwe  "Mercadonna" uw boodschappen doen. U vindt hier een grote verse vis afdeling en een zeer uitgebreide wijnafdeling. Dit alles tegen zeer scherpe prijzen. Onder en achter het appartement zijn nog een paar kleine supermarkten. Bij de uitgang van het dorp is de Lidl geopend. Met zeer ruime openingstijden (9.00 uur tot 21.30 uur) en ook op zondag gewoon open. Rijdt u bij de uitgang van het dorp op de rotonde rechtdoor ( de 2e afslag ) dan ligt de nieuwe Mercadona aan de eerste straat links ongeveer 100 meter voorbij de rotonde.

De keuken bestaat uit een diepvries, een koelkast, een oven, een elektrische kookplaat, een afzuigkap en een magnetron.

De afstand naar het centrum en naar het iets hoger gelegen openbaar zwembad bedraagt voor beiden ongeveer 200 meter. De luchthaven Tenerife-Zuid ligt op 45 km en de luchthaven Tenerife-Noord ligt op ongeveer 110 km. Vanaf het appartement naar Tenrife-Zuid duurt met de auto ongeveer 40 minuten. Naar Tenerife-Noord duurt het ongeveer ruim een uur. De nieuwe grote weg ( TF 1) is klaar en nu kunt u dus vanaf de luchthaven doorrijden tot de afslag Alcala -Los Gigantes. Hier gaat u een nieuwe weg op die uitkomt halverwege Alcala en Playa de San Juan. De weg komt uit op een rotonde waar u de eerste rechts neemt naar Alcala. Recht door Alcala heen en dan nog slechts 3 km naar Los Gigantes. Deze nieuwe weg kent geen bochten meer waardoor de weg naar Los Gigantes enorm is verbeterd.

Het dichtsbijzijnde strand vindt U "naast de deur" maar om er te komen moet U een stukje om lopen waardoor het strand op 75 meter loogafstand ligt. Het grote strand: Playa la Arena met zijn palmbomen en terrasjes ligt op 2 km afstand. De stranden hebben heel apart fijn zwart zand vanwege de vulkanische uitbarstingen. In het noorden van het eiland ligt een groot wit strand zonder golven en met palmbomen die recht het op het strand staan.  De naam is "Las Teresitas". Dit strand ligt ten noorden van de hoofdstad. Gaat U de hoofdstad bezoeken dan kunt U het makkelijkste parkeren bij Plaza Espana in de kelder. De hoofdstad heeft leuke kleine gezellige  winkelstraten. De meeste winkels zijn 's middags van 14.00 tot 17.00 uur dicht (siësta).

Er is bij het appartement ook een internet winkel in de buurt; vanuit het appartement naar het centrum lopen en dan bij het VVV kantoor niet het centrum in lopen maar links van dit centrum rechtdoor gaan. De winkel ligt dan aan de rechterzijde vlak voor een Chinees restaurant.

U vindt in de nabijheid diverse Spaanse restaurants, Engelse restaurants, twee Chinese restaurants, 1 Indiaans restaurant,  alsmede een paar echte Italiaanse restaurants. Allemaal op loopafstand van het appartement. Vanzelfsprekend ook vele gezellige cafeetjes voor koffie, een kleine hap of om eens lekker door te zakken.

Met de boot kunt U naar de dolfijnen en walvissen gaan.  Men vraagt voor zo een boottrip circa € 15 per persoon, kinderen half geld.  Ook is het mogelijk om naar Masca te rijden met de bus. Hier kunt u  een afdaling doen (wandelen)  en weer met de boot teruggebracht wordt naar de haven: een unieke ervaring. 

Duikt U graag?  Onder ons appartement is een duikersschool en kunt u alles huren. In de haven zien wij af en toe een grote rog zwemmen. Wij hebben zelfs een keer vanuit ons appartement de dolfijnen uit het water zien springen!

Hallo!
Probeer uw eigen website te maken, net als ik! Het is makkelijk en u kunt het gratis proberen
ADVERTENTIE